Pazartesi, Eylül 04, 2006

Lokanta Puanlaması Hakkında

Lokanta puanlaması hakkında diğer gurme arkadaşlara nasıl bir yol izlemem gerektiğini sormama rağmen bir cevap alamayınca, kendim bir kriter tablosu hazırladım. Eğer halkın gurmesine lokanta değerlendirmesi yazacaksanız siz de bu puan tablosunu kullanarak puan verebilirsiniz.

Kriter

Et / Yemek Lezzeti -> (1 den 10 puana kadar) x 2
Adambaşı Fiyat -> (10 - fiyat) x 2
İkram -> (1 den 10 puana kadar)
Diğerlerinden ayrılan özelliği var mı? -> (Özelliğe göre 1 den 10 puana kadar)
Yemeğin Servisi -> (1 den 10 puana kadar)
Temizlik -> (1 den 10 puana kadar)
Tutum / Davranış -> (1 den 10 puana kadar)
Lokanta Ortamı -> (1 den 10 puana kadar)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

otların güzelliği ve görüntüsü insana çok değişik duygular hissettiriyor.sizi tebrik ediyorum sayın gurme. e.a. büyük gurme